Deset razlogov za križarjenja

Hitro iskanje križarjenj ...

Razvrsti po ceni

10 razlogov zakaj iti na križarjenje

 

1. Vrednost
Cena križarjenja vključuje vašo kabino, obroke, zabavo in še mnogo več.

2. Romantika
Odmaknjene plaže, sobna strežba, večerja na balkonu s pogledom na ocean, spa storitve za dva - to je le nekaj od mnogo romantičnih priložnosti.

3. Kulinarika
Razveselite svoje brbončice z gurmanskim okusom eksotičnih sestavin, z okušanjem zdrave hrane ali pa s klasičnimi - pico in sladoledom. Odvisno od vašega počutja - jejte v restavraciji, majhnem bistroju ali v naključni manjši restavraciji.

4. Raznolikost
Več kot 150 različnih ladij, 1800 pristanišč in neverjeten izbor krajev - in vaše odlično križarjenje se lahko začne!

5. Aktivnost
Zapolnite svoje dneve z ogledom znamenitosti, športnimi aktivnostmi, spoznavanjem kulture, izobraževalnimi izleti ali enostavno počivajte ob bazenu in se sprostite. Ponoči uživajte v plesnih in glasbenih predstavah, preizkusite svojo srečo v igralnici, plešite v baru/diskoteki ali pa le tiho občudujte zvezde.

6. Enostavnost
S križarjenja se boste vrnili spočiti in polni energije ter dogodivščin. Načrtovanje križarjenja je enostavno: vaša potovalna agencija poskrbi za vse! In ko ste enkrat na krovu ladje, so skoraj vsi stroški že plačani…

7. Nova obzorja
Zaspite po navdušujočem ogledu enega kraja in se zbudite v novem kraju. In to vsak dan znova. Spakirati in odpakirati morate le enkrat.

8. Družina
Družine ljubijo križarjenja. Otroški programi, otrokom prijazni meniji in izleti po ladji bodo spravili vaše otroke v dobro voljo, vam pa dali nekaj časa le zase.

9. Razvajanje
Ne glede na vaš proračun, vse ladjarske družbe razvajajo svoje goste s prvorazredno strežbo 24 ur na dan

10. Zadovoljstvo
Dejstvo je, da imajo križarjenja od vseh turističnih/počitniških panog, najvišji odstotek zadovoljnih gostov.