Za vas smo dosegljivi
na telefonski številiki

01 530 53 63

Prijavi se na e-novice

Prijavi se na prejemanje e-novic. Vsak mesec nove ugodnosti.

E-pošta:

DEVIŠKA KOSTARIKA

Nepozabna avantura v pragozdu. Potovanje z izjemno bogatim programom.

INDIVIDUALNI ODHODI

preko celega leta

Ladje in ladjarji

Opisi ladij in ladjarjev za popolno križarjenje

Poglejte si številne opise ladij za popolno križarjenje in ostale informacije vašega izbranega plavajočega hotela, ki vam ponuja eno izmed najboljših doživetij kar si jih lahko zamislite.

Costa Cruises uživa sloves najboljšega evropskega ponudnika križarjenj. Italijansko podjetje gostuje potnike že od leta 1948, ko se je odločilo za preobrazbo iz transportnega podjetja za prevoz olivnega olja, v podjetje za prevoz potnikov.

Kam po svetu bi si želeli pluti? Royal Caribbean pluje na sončne Karibe, očarljive Bahame, robato Aljasko, praznično Mehiko, tropske Havaje, kolonialno Kanado in Novo Anglijo, legendarno Panamo, zgodovinsko Evropo in eksotično Azijo.

Dokler sami ne izkusite stila značilnega za svetovni razred, ki je prepoznaven za vsako ladjo Celebrityjeve flote, si ne morete predstavljati okusa popolno pripravljenih »tournedos rossini« ali osvežitve Celebrityjevih ekskluzivnih AquaSpa programov.

Kaj je tako posebnega v italijanskem načinu izvedbe križarjenj? Pri MSC so prepričani, da je v mediteranskem značaju prisotna želja po dobri zabavi; po popolnem uživanju vsega česar se lotite. Pristop, ki ga jasno zaznajo potniki na njihovih križarjenjih.  

Na klasičnih ladjah za križarjenje družbe Louis Cruise Lines vas bo razvajalo prijazno osebje. Osebni pristop, prostrano modro nebo, neokrnjena narava, fascinantna arheološka najdišča, prijazni ljudje, odlična hrana, mamljiva glasba in predstave …

Odpotujte v najbolj skrite kotičke sveta, med potjo pa doživite skrajno razvajanje. Uživajte ob pomoči butlerja, poskusite eno svetovnih najboljših kulinarik, sprostite se v vrhunskem wellness centru in se spočijte v razkošni kabini.

KRIŽARJENJA - PRIPOROČAMO

KARIBI IZ NEW YORKA - 12 dni

Odhod: okt - dec 2014

Ladja: NCL GEM
Cena: od 1.630 €
Opomba:
Vključen letalski prevoz in 2 x nočitev

Z. KARIBI IN BAHAMI - 9 dni

Odhod: jan - mar 2015

Ladja: MSC DIVINA
Cena: od 1.290 €
Opomba:
Vključen letalski prevoz in 1 x nočitev

OKOLI SVETA - 116 dni

Odhod: 6. jan 2015

Ladja: COSTA DELIZIOSA
Opomba:
Križarjenje okoli sveta s postanki na najbolj eksotičnih destinacijah.

NAJVEČJA KRIŽARKA NA SVETU - 8 DNI

Odhod:maj - okt 2015

Ladja: ALLURE OF THE SEAS
Cena: od 720 €
Opomba:
Prvič v Sredozemlju!

Trajekti za Sardinijo, Korziko in Elbo