Na Križarjenje z različnimi ladjami in ladjarji za križarjenje

Hitro iskanje križarjenj ...

Razvrsti po ceni

Ladje in ladjarji

Opisi ladij in ladjarjev za popolno križarjenje

Poglejte si številne opise ladij za popolno križarjenje in ostale informacije vašega izbranega plavajočega hotela, ki vam ponuja eno izmed najboljših doživetij kar si jih lahko zamislite.

 

 

Costa Cruises uživa sloves najboljšega evropskega ponudnika križarjenj. Italijansko podjetje gostuje potnike že od leta 1948, ko se je odločilo za preobrazbo iz transportnega podjetja za prevoz olivnega olja, v podjetje za prevoz potnikov.

Kam po svetu bi si želeli pluti? Royal Caribbean pluje na sončne Karibe, očarljive Bahame, robato Aljasko, praznično Mehiko, tropske Havaje, kolonialno Kanado in Novo Anglijo, legendarno Panamo, zgodovinsko Evropo in eksotično Azijo.

Dokler sami ne izkusite stila značilnega za svetovni razred, ki je prepoznaven za vsako ladjo Celebrityjeve flote, si ne morete predstavljati okusa popolno pripravljenih »tournedos rossini« ali osvežitve Celebrityjevih ekskluzivnih AquaSpa programov.

Kaj je tako posebnega v italijanskem načinu izvedbe križarjenj? Pri MSC so prepričani, da je v mediteranskem značaju prisotna želja po dobri zabavi; po popolnem uživanju vsega česar se lotite. Pristop, ki ga jasno zaznajo potniki na njihovih križarjenjih.

Odpotujte v najbolj skrite kotičke sveta, med potjo pa doživite skrajno razvajanje. Uživajte ob pomoči butlerja, poskusite eno svetovnih najboljših kulinarik, sprostite se v vrhunskem wellness centru in se spočijte v razkošni kabini.