Križarjenje po vseh morjih sveta - Atlantica

Bahami iz New Jerseya 8 dni

Ladja Anthem of the Seas

Katera beseda bi lahko opisala ladjo kot je Anthem of the Seas? Beseda ˝neverjetna˝ ji skoraj dela krivico, saj ladja popelje križarjenja na čisto novo raven. Z revolucionarno ponudbo doživetij, kabin in tehnologije in s številnimi novostmi, kot so razgledna točka ˝North Star˝, simulator letenja ˝Ripcord by iFly˝, notranje kabine z virtualnim balkonom, ˝lunapark˝z avtomobilčki  in še mnogo več, vas Anthem of the Seas ne bo pustil ravnodušnih! Za to generacijo ladij obstaja samo ena beseda: WOW!

Urnik potovanja

Bahami iz New Jerseya
DAN PRISTANIŠČE PRIHOD ODHOD
1 CAPE LIBERTY (Bayonne), New Jersey :-) 15:00
2 plovba - -
3 PORT CANAVERAL, Florida 12:00 21:30
4 COCOACAY, Bahami 09:30 17:00
5 NASSAU, Bahami 07:00 18:00
6 plovba - -
7 plovba - -
8 CAPE LIBERTY (Bayonne), New Yersey 06:00 8-)

Datumi odhodov in cene v EUR

MESECDAN
April 20187., 14., 21.

Cene se spreminjajo glede na zasedenost ladje in čas do odhoda. Za trenutne cene in razpoložljivost križarjenja nas pokličite ali nam pošljite povpraševanje.


 

Cena vključuje

Križarjenje po programu, namestitev v izbrani kategoriji kabine, pristaniške takse, dopolnjen polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja, prigrizki med obroki), kavo in čaj med obroki, kapitanovo večerjo, vse zabavne prireditve in animacije na ladji, predstave v gledališču, vstop v kazino ali diskoteko, uporabo bazena, jacuzzijev, ležalnikov ...

Cena ne vključuje

Fakultativnih izletov, osebne porabe (alkoholnih in vseh drugih pijač, ki jih naročite v baru/restavraciji, pranje perila, zdravstvenih in lepotnih storitev, telefonskih klicev ...), dodatka na postrežbo.

Možna doplačila

Dodatek na postrežbo oz. obvezne napitnine: 87,46 EUR/oseba
Posredovanje pri ESTA registraciji: 5 EUR/oseba
Povratni letalski prevoz

Potovalni dokumenti

Potreben je potni list, z veljavnostjo še najmanj 6 mesecev po povratku.
Za vstop v ZDA je potrebno urediti ESTA elektronsko prijavo. Več informacij TUKAJ.

Akcijska križarjenja

Oglejte si našo ponudbo akcijskih križarjenj, ki so ta trenutek na razpolago. Ugotovili boste, da so ladje vedno boljše, cene pa vedno bolj dostopne ...

Ogled ponudbe