Trajektni prevozi

Dobrodošli v svetu nepozabnih pustolovščin in udobja na morju!

Naša agencija vam omogoča enostaven dostop do razburljivega sveta trajektnih prevozov v osrčju Sredozemskega morja. S številnimi destinacijami in izjemnimi možnostmi prevoza smo vaša ključna točka za raziskovanje tega osupljivega območja.

moby lines

Trajektni prevozi na Sardinijo, Korziko in Elbo.

Grimaldi Lines

Trajektni prevozi na Sardinijo, Sicilijo, v Španijo, Grčijo in v Tunizijo.

Grandi navi veloci

Trajektni prevozi v Maroko, Tunizijo, Španijo, na Sicilijo, Sardinijo in v Albanijo.

Anek Lines

Trajektni prevozi  v Grčijo.

Smyril Line

Trajektni prevozi  na Islandijo in Ferske otoke.

Odkrijte Sredozemlje na edinstven način:

  • Povezava z otoki: Potovanje do otokov v Sredozemlju še nikoli ni bilo tako enostavno. Z našimi trajekti se lahko udobno odpravite na čudovite otoke, kot so Sicilija, Sardinija, Korzika in mnogi drugi.
  • Udobje in storitve: Trajekti so opremljeni z udobnimi kabinskimi prostori, restavracijami, trgovinami in drugimi storitvami, ki vam bodo omogočile prijetno in sproščeno potovanje.
  • Raznolikost linij: Ponujamo široko paleto linij, vključno z dnevnimi in nočnimi plovbami, tako da lahko izberete termin, ki vam najbolj ustreza.
  • Rezervacije: Rezervacija vaših vozovnic je enostavna in priročna. Preprosto izberite svojo destinacijo, datum in število potnikov ter druge zahtevane podatke in pošljite povpraševanje, mi pa bomo poiskali najprimernejšo možnost za vas.
  • Podpora: Naša prijazna ekipa za podporo strankam je vedno pripravljena odgovoriti na vaša vprašanja in vam pomagati pri načrtovanju vašega potovanja.

Ne glede na to, ali potujete zaradi počitnic, poslovnih obveznosti ali raziskovanja, smo tu, da vam omogočimo prijetno in varno potovanje po Sredozemskem morju. Preživite nepozabne trenutke na morju in odkrijte čarobnost Sredozemlja!

 

 

Atlantika Trajekti