Križarjenje Južna Amerika

Odkrijte čare Južne Amerike: križarjenje po nekdanjih inkovskih mestih, andskih gorah in tropskih džunglah, sproščanje ob karibskih plažah in okušanje eksotičnih okusov

Južnoameriško Križarjenje: raziskovanje naravnih in kulturnih biserov

Križarjenja po Južni Ameriki, zlasti v Braziliji, Argentini, in drugih destinacijah, so priljubljena izbira med popotniki, ki želijo doživeti raznoliko kulturo, čudovito naravo in bogato zgodovino tega dela sveta.

Costa Cruises je ena izmed ladijskih družb, ki ponuja križarjenja v tej regiji. Običajno ponuja križarjenja, ki obiskujejo različne destinacije v Južni Ameriki, vključno z obalo Brazilije, Argentine, Urugvaja in drugimi pristanišči v regiji.

Rio de Janeiro, Brazilija: Križarjenja pogosto vključujejo obisk Rio de Janeira, znamenitega po karnevalu, plaži Copacabana, slavni skali Sugarloaf in kipu Kristusa Odrešenika.
Buenos Aires, Argentina: Buenos Aires je priljubljena destinacija na križarjenjih v Južni Ameriki. Potniki lahko doživijo argentinsko kulturo, uživajo v tangu, obiščejo sosesko La Boca in raziskujejo zgodovinsko središče mesta.
Montevideo, Urugvaj: Montevideo, prestolnica Urugvaja, je še eno pristanišče, ki ga lahko obiščete na križarjenju. Mesto ponuja mešanico kolonialne arhitekture, modernih stavb in obale ob Río de la Plata.
Amazonka in Manaus, Brazilija: Nekatera križarjenja vključujejo plovbo po reki Amazonki in obisk mesta Manaus. To omogoča edinstveno priložnost za raziskovanje amazonskega deževnega gozda in kulturne dediščine.

Najprimernejši čas za križarjenje po Južni Ameriki:

Najprimernejši čas za križarjenje po Južni Ameriki je od oktobra do aprila, ki predstavlja južno polovico leta, ko je vreme najprijaznejše in poleti v tej regiji. Temperature so običajno zmerno tople, kar omogoča prijetno doživetje na krovu in pri izletih na kopnem.