O Nas

Center križarjenj ATLANTICA je specializirana potovalna agencija za križarjenja in trajektne prevoze. Osredotočamo se na ustvarjanje popolnih počitniških doživetij na morju, ki združujejo udobje bivanja na luksuznih križarkah, raziskovanje različnih destinacij in širok nabor aktivnosti ter storitev na krovu.

Kaj lahko pričakujete od nas:

  1. Strokovnost in izkušnje: Naša ekipa strokovnjakov ima bogate izkušnje v organizaciji križarjenj. Z veseljem vam bomo svetovali glede izbire najprimernejšega itinerarja, ladijskega prevoznika in kabine ter vam pomagali načrtovati vsak korak vašega potovanja.
  2. Raznolikost križarjenj: Ponujamo široko paleto križarjenj, ki vključujejo destinacije po celem svetu – od Sredozemlja do Karibskega morja, od eksotičnih otokov do mestnih pristanišč.
  3. Osebna prilagoditev: Spoštujemo posamezne želje vsakega potnika – izbira destinacije, kabine in dodatnih aktivnosti na krovu, da se vaše križarjenje čim bolj ujema z vašimi pričakovanji.
  4. Zabava in razvedrilo: Križarke ponujajo širok nabor zabavnih in kulturnih aktivnosti, od bazenov, restavracij in gledališč do wellness centrov in fitnes studiev …
  5. Storitve za potnike: Zagotavljamo podporo od rezervacije do vrnitve domov. Poskrbimo za vse potrebno, vključno z informacijami o vizi in dokumentih, prevozom do in iz ladijskega terminala …
  6. Nepozabne izkušnje: Naš cilj je ustvariti nepozabne spomine. Križarjenja so odlična priložnost za raziskovanje novih destinacij, sprostitev in druženje s potniki iz različnih delov sveta.

V naši agenciji se trudimo zagotoviti, da vsak potnik doživi edinstveno in brezskrbno križarjenje. Naše znanje, strast do potovanj in pozornost do podrobnosti nas vodijo pri ustvarjanju izjemnih potovanj na morju za naše cenjene stranke.

Zavarovalnica sava