PREVOZI do PRISTANIŠČ

KOPENSKI PREVOZI:

Da bi vaše potovanje do pristanišč bilo čim bolj udobno in brezskrbno za vas urejamo tudi prevoze do odhodnih pristanišč.

Sodelujemo s prevoznikom GoOpti, ki vam omogoča enostavno rezervacijo prevoza – za vas ga lahko uredimo mi ali pa si ga rezervirate sami direktno na njihovi spletni strani.

Na voljo so stalni prevozi do bližnjih pristanišč, kot so Benetke ali Trst, kar vam zagotavlja hitro in priročno pot do izhodišča vašega križarjenja.
Za destinacije, kot sta Genova in Savona, kjer rednih linij ni na voljo, pa ponujajo VIP prevoze, ki zagotavljajo udobje in ekskluzivno izkušnjo.

LETALSKI PREVOZI:

Če se odločite za križarjenje, ki ima izhodišče na destinaciji, ki je bolj oddaljena, lahko za vas uredimo tudi letalski prevoz. Sodelujemo z zanesljivimi partnerji za letalske prevoze, kar lahko olajša vaše potovanje in zagotovi gladko izkušnjo.

Naša ekipa ima izkušnje s koordiniranjem prevozov in urnikov križarjenj, zato lahko za vas organiziramo oz. vam svetujemo tudi glede prevoza do in iz letališča.

Za več informacij o letalskih prevozih za križarjenja iz bolj oddaljenih pristanišč nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali načrtovati vaše nepozabno potovanje.

Zavarovalnica sava