Vodilni križarski ponudnik, Royal Caribbean International, je razkril, da bo športna ikona Lionel Messi uradna ikona križarke Icon of the Seas, ki bo debitirala januarja 2024.

Lionel Messi je uradno imenovan kot ikona križarke Icon of the Seas, ki bo prvič zaplula januarja 2024. Royal Caribbean International, vodilni ponudnik križarjenj, je razkril to ekskluzivno sodelovanje z najboljšim nogometašem vseh časov. Messi bo sodeloval pri uradnem imenovanju ladje na posebnem dogodku v Miamiju, kar sledi nedavni napovedi partnerstva med Royal Caribbean in Inter Miami CF.

Royal Caribbean International, podružnica skupine Royal Caribbean Group (NYSE: RCL), že več kot 50 let navdušuje s pomorskimi inovacijami. Vsaka nova generacija njihovih ladij predstavlja arhitekturno čudo, opremljeno z najnovejšo tehnologijo in doživetji, namenjenimi sodobnemu avanturističnemu popotniku. Kot vodilna križarska linija nadaljuje s preoblikovanjem počitnic, ponuja potovanja do 240 destinacij v 61 državah po šestih celinah. To vključuje tudi ekskluzivni zasebni otok Royal Caribbean na Bahamih, Perfect Day at CocoCay, prvi otok v zbirki Perfect Day Island.

Royal Caribbean je bil tudi izbran za “Najboljšo križarsko linijo nasploh” že 20 zaporednih let v nagradah bralcev revije Travel Weekly.